Phyllis Akinyi

Dans[k]flamenco

DSC_0162.JPG
 
 

Flamenco til skoleelever

Dans[k]Flamenco er et undervisningstiltag som er tilrettelagt skoleelever, med specielt fokus på gymnasieelever på studietur i Madrid.

Dans[k]Flamenco tilbyder forskellige pakker i Madrid til klasser som gerne vil blive klogere på flamenco. Vi tilbyder tre forskellige versioner; en flamenco walking tour igennem Madrids gader, et foredrag om flamencos historie og samtid, samt en rytme- og danseklasse. Disse kan kombineres frit efter valg, og vi tilbyder derudover også et privat og intimt flamencoshow med Phyllis Akinyi og ensemble.

Phyllis Akinyi er kvinden bag Dansk[k]Flamenco, og har mere end 14 års erfaring med flamenco, samt en viden om flamenco - både ‘indefra’ og ‘udefra’. Hun har udført et detaljeret feltarbejde om flamenco i Sevilla som led i sin uddannelse i Antropologi fra Københavns Universitet, og har desuden mange års undervisningserfaring inden for flamenco - for både børn, unge og voksne.

Akinyi elsker at fortælle historier om flamenco, og vi lover at det ikke bliver en kedelig dag!

Skriv til akinyiflamenco@gmail.com for et skræddersyet tilbud til din klasse.

Der er også mulighed for at lave flamencoforløb på efterskoler og gymnasier i Danmark, for dem som ikke skal til Madrid men alligevel er interesserede i flamenco.